October 10, 2012

Review time again!

A trecut ceva timp de când nu am mai făcut un review, iar pe cel pentru loţiunea micelară Bioderma Sensibio H2O l-am tot amânat... până astăzi.  

Cei de la Bioderma mă asigură că această loţiune îndepărtează machiajul rezistent la apă şi, mai mult decât atât, este foarte delicat cu pielea (toleranţă oculară şi cutanată). Eu mi-am cumpărat loţiunea cu aproximativ 3 luni în urmă şi am consumat aproape jumătate din sticla de 500 ml (care a costat 55 lei). Am luat-o mai mult ca backup pentru gelul de curăţare de la Avene Cleanance, care din păcate, pe lângă faptul că îmi usucă pielea, nici nu o curăţă foarte bine.



Prima dată când am încercat-o am crezut, sincer, că e o glumă. Este exact ca apa. Şi mă gândeam că nu are cum să îndepărteze ceva.  Eventual, să întindă, dar în nici un caz să îndepărteze :)) Însă mi-a depăşit aşteptările.

O folosesc zilnic, dimineaţa şi seara şi nu este nevoie de mult produs pentru a îndepărta ză makeup. În general, mă descurc cu două- trei dischete de bumbac (mai ales seara, când am de cules machiajul de pe faţă) şi chiar curăţă foare bine. Am făcut un test și mi-am machiat ochii puternic. Am reușit să iau o foarte mare parte din tot fardul ăla dintr-o singură mișcare, după ce am pus discheta pe ochi și am așteptat câteva secunde. Chiar dacă cei de la Bioderma susţin că nu necesită clătire, după fiecare folosire clătesc cu apă, pentru că nu vreau să las produs pe piele.

Nu mi-a cauzat nici un fel de alergie la nivelul pielii, ba din contră, folosirea acestei loţiuni îmi dă o senzaţie de fresh şi de calmare. Nu îmi agresează pielea în nici un fel. Cât despre toleranţa oculară...la început, cred că în prima lună, a fost foarte OK, mai scăpam ceva produs în plus şi chiar dacă îmi intra în ochi, nu simţeam nici un fel de disconfort. După prima lună însă, simt că mă ustură. Este o senzaţie destul de light, suportabilă, însă nu înţeleg ce s-a întâmplat.

Oricum, overall, loţiunea îmi place prea mult pentru a o desfiinţa din acest motiv şi cred că voi continua să o folosesc muuult timp de acum încolo. Nu este genul de produs fără de care să nu poţi respira, însă dacă îţi doreşti un demachiant delicat şi bun, merită atenţie.

Eu nu am încercat alte loţiuni micelare, aceasta a fost prima, aleasă după îndelungi search-uri pe net şi după citit nu mai spun câte review-uri. Şi se pare că am făcut o alegere bună. 

No comments :

Post a Comment