October 26, 2012

NOTD - Blueish tone of green

După cum spuneam cu ceva timp în urmă, am câteva poze făcute spre sfârşitul verii pe care nu am mai apucat să le postez, aşa că recuperez acum. În unul din articolele cu achiziţii noi mă lăudam cu două oje mititele de la standurile Miss Sporty. Pe cea olive/ khaki (Khaki Force) am încercat-o o singură dată, însă am şters-o pentru că nu eram convinsă dacă îmi place sau nu. Nici până acum nu m-am convins. Însă de cea turcoaz (Raindrop) sunt îndrăgostită. Scotocind prin cutia cu bijuterii, mi-am dat seama că am şi un inel într-o nuanţă asemănătoare :)



Culoarea mi se pare fantastică, am aplicat-o în două straturi, dar cred că ar fi mers totuşi trei - pentru un rezultat uniform. Are un finish glossy, se usucă destul de repede (cam 10-15 minute - din câte îmi amintesc), însă, deşi face parte din gama Lasting Colour (care promite o rezistenţă de până la şapte zile), nu rezistă mai mult de două zile pe unghii (la vârfuri). Asta poate şi din cauză că mereu scotocesc după câte ceva prin geantă şi lovesc unghiile de fermoar. Cu top coat ar rezista cu siguranţă mai mult timp.



Consistenţa este nici prea vâscoasă, nici prea lichidă, numai bună din punctul meu de vedere. Pensula e suficient de lungă şi îngustă cât să mă irite :) Prefer pensulele mai "pline" şi cu colţuri rotunjite, pentru că fac aplicarea mai uşoară şi mai plăcută. Gramajul este de 7 ml şi a costat undeva la 8 lei, luată din Cora Lujerului. Cred că la DM am văzut-o cu vreo 6 lei.




Overall, îmi place tare mult culoarea asta şi mă declar mulţumită de achiziţie. Cu siguranţă voi ajunge din nou, absolut întâmplător, pe la standurile Miss Sporty :)

No comments :

Post a Comment