October 23, 2012

Mult amanatul review pentru Olay Regenerist

După lupte seculare, am început să scriu și review-ul la serul Olay Regenerist. Am dat de el pe un blog al cărui autoare (Pisica albastra) ridica în slăvi acest produs și am început să citesc mai multe review-uri despre el, până m-am convins că e cazul să-l încerc.



M-a atras ideea de all in one, adică un singur produs bun și pentru față și pentru zona ochilor. Inițial, am vrut să îmi iau varianta fragrance free, dar nu am mai găsit și de nerăbdătoare ce eram, am ales-o pe cea cu fragrance (care, oricum, e în cantitate mică). L-am luat din AFI și a costat 67 lei.

Serul are 50 ml și vine într-un ambalaj din plastic, prevăzut cu pompiță, care este „rotibilă și blocabilă”, asta așa, ca nu cumva să te trezești că începe să curgă. Deci este perfect pentru dozarea cantității necesare. Eu folosesc o singură pompiță pentru toată fața și una pentru gât și decolteu.


Are o textură foarte fluidă, ușor de distribuit și pătrunde repede în piele, iar efectul de hidratare și calmare a pielii se simte imediat, mai ales dacă folosești un produs de curățare dur, care lasă senzația aia infectă de piele care strânge.



Lasă un feel... siliconic, de piele catifelată și uniformă, cam același cu baza de machiaj marca Sephora (good shit BTW). Îl folosesc de o lună sau poate mai mult, însă nu pot spune că observ vreo reîntinerire sau „revergorare” a feței mele obosite, dar sunt mulțumită de hidratarea pe care o oferă. Am tenul mixt și nu mi-a creat nici un fel de probleme cu sebumul și nici nu am avut explozii pe față, cum am pățit în trecut cu alte produse.

Așa că, din punctul meu de vedere, a trecut testul. Miroase foarte plăcut și chiar mi-e drag să mă dau cu el. În foto de mai jos apare și lista de ingrediente, pentru cine vrea să știe.


Îl folosesc de două ori pe zi și încă am mai mult de jumătate. Intră deci în categoria produselor spornice și prietenoase cu portofelul. Mă declar mulțumită de achiziția făcută și îl recomand cu căldură, cu mențiunea că nu cred că va fi la fel de eficient pe o piele foarte uscată. Eu l-am încercat pe coate (de cele mai multe ori imposibil de uscate) și, deși emoliază, senzația nu durează mult și revin la textura lor enervantă. Pentru asta, recomand crema de gălbenele.


Ai încercat serul de la Olay? Dacă da, cum te-ai împăcat cu el?

3 comments :

  1. De unde l-ai cumparat mai exact?m-ar interesa si pe mine produsul..multumesc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. fara semnul intrebarii la sfarsit :D

      Delete
    2. Ioana,

      Eu l-am luat din magazinul real, cel din AFI Palace Cotroceni. Aveau acolo un stand doar cu produse Olay. Bănuiesc că găsești în oricare alt Real.

      Te pup!

      Delete