September 10, 2012

Achizitii noi

Zilele trecute am fost la o mică sesiune de shopping, pentru că aveam nevoie de o nouă cremă de față. Nu știu exact cât mai am din tubul de Avene, dar la cum iese crema, am o bănuială că nu mă mai ține mult. După îndelungi search-uri și după citit o grămăjoară de review-uri, m-am hotărât să-mi iau Olay Regenerist Daily Serum.



Fiind aproape, am zis că merg la Cora, pentru că știu că acolo au standuri Olay. Dar când am intrat, am văzut standurile de la Rimmel și o mare de culori la oje. Și nu m-am putut abține să nu trec pe acolo. Am intrat și mi-am luat o ojă de la Rimmel 60 seconds, nuanța 625 Sir, yes sir! și un blush în nuanța Amber (o veche iubire de-a mea). Oricum îmi trebuia un blush într-o nuanță mai de toamnă.


Apoi am trecut la standul Miss Sporty și mi-am luat două oje- un olive (7) + un turcoaz închis (37)- și un tratament bifazic cu calciu si vitamina E.


Le-am pus în coș și am pornit spre rafturile cu chestii de bucătărie. Auzeam ceva țipete pe fundal, dar mergeam teleghidată și mă uitam pe lista de cumpărături, așa că n-am prea băgat de seamă. Ca până la urmă să mă oprească paznicul și să-mi spună că ojele se plătesc separat la casa de la standurile respective. Mi-am cerut scuze, m-am întors, am plătit, am plecat să iau ce mai aveam de luat, am trecut și pe la standul de la Olay.


Și când am ajuns acasă, surpriză. De aiurită ce sunt, am luat cremă în loc de ser. Caută numărul de la Cora, vezi dacă poți returna produsul. Evident că duminică la 4 nu răspunde nimeni. M-am întors la ei și din fericire, am putut returna crema și mi-am recuperat banii fără probleme. Mi-am luat într-un final și serul (din AFI Real).


După tentativa de a folosi spray (cel de la Balea), am revenit la deodorantul stick, pentru că mă împac mult mai bine cu el. Dizolvantul fără acetonă e cadou de la mama și îmi place că are 200 ml și nu miroase atât de urât ca altele.


Pentru serul de la Olay urmează să fac un review, dar cam peste o lună, pentru că vreau să-mi fac o părere pertinentă despre el. Ca o primă impresie: îmi place foarte mult ambalajul opac cu pompiță, se dozează foarte bine, nu ai nevoie de mai mult de un strop pentru toată fața, lasă pielea fină și are un miros foarte subtil.



Voi ați încercat serul ăsta? Și dacă da, ce impresie v-a făcut?

No comments :

Post a Comment