August 27, 2012

Let's say Yes to Tomatoes! (Review mască de faţă)

Am fost pe la jumătatea lunii august să caut ceva cadou pentru prietena mea și am dat de Sephora. Evident, am intrat și am văzut că au reduceri și m-am pus pe căutat chestii care nu-mi trebuie, dar pe care le vreau :)

Și uite așa mi-am luat cu vreo 35 lei masca de față Yes to Tomatoes și o cremă de corp Sephora cu miros de cocos- cu vreo 12 lei (trebuia să iau totuși varianta minty).



thebeautytag

Super masca e destinată tenurilor grase şi mixte şi vine într-un borcănel de sticlă mată, care are 50 ml. Are 99.6% ingrediente naturale, fără parabeni, petroleum sau SLS. E un mix de roşii, pepene, avocado, toate organice, plus minerale de la Marea Moartă. Promite să cureţe porii în profunzime şi chiar să hidrateze pielea.




Îmi place foarte mult cum miroase. E mirosul ăla de argilă combinată cu apă, dar puţin mai dulceag. Foarte plăcut, oricum. Chiar aşa şi arată, a argilă cu apă şi are o consistenţă moale, uşor de manevrat. Aplicată pe faţă, se usucă destul de repede, adică în timp ce o întinzi.




Masca trebuie lăsată pe faţă 5 minute, după care îndepărtată cu apă călduţă. Cât am stat cu ea nici nu am simţit-o, nu strânge, mi se pare că se poartă foarte delicat cu pielea şi, spre deosebire de o mască cu argilă simplă, nu mi-a uscat deloc tenul. Nu am simţit nevoia să hidratez după, dar am făcut-o oricum.

O folosesc o dată pe săptămână, în ziua dedicată tratamentelor de înfrumuseţare. Până acum, am folosit-o de două ori şi nu mă pot pronunţa în privinţa promisiunilor de a micşora porii, însă cu siguranţă îi curăţă. Cam orice mască cu minerale de la Marea Moartă funcţionează la mine, aşa că nu văd de ce asta ar face excepţie :))




După ce o folosesc, pielea rămâne mai curată şi are aspectul ăla de “sănătos”. Deci e de bine. Cel mai mult îmi place că nu îmi usucă faţa. Borcănelul mat ţine la distanţă lumina, are şi căpăcel de protecţie, miroase bine şi nu i-am găsit nici un defect.




Nu are efecte uimitoare, nu îţi transformă faţa radical în 5 minute, însă îşi face treaba. Delicat. Din acest motiv, eu aş recomnda-o tuturor tipurilor de ten. Nu cred că aş mai cumpăra-o decât dacă o găsesc din nou la reducere, pentru că preţul iniţial, de 70 lei, mi se pare puţin cam piperat. Dar încă mai am timp să îmi schimb părerea.


Aștept și părerea voastră, sunt curioasă cum vi s-a părut vouă. La fel, dacă aveți alte recomandări de măști, do tell!

No comments :

Post a Comment